Sdr. Felding
TILBAGE |  PRINT |  FORSIDEN  


Vor første knopskydning

1. juli 2008 åbnede vi vor første afdeling, i Sdr. Felding, på opfordring fra lokalområdet.

Afdelingen beskæftiger to mand,  ligesom afdelingen ved større opgaver kan trække på arbejdskraften fra kollegerne fra hovedafdelingen ved Sdr. Omme.

Vi vurderer, at der er stort potentiale på vor yngste afdelings hjemmebane, da der ikke er mange lokale tømrerfirmaer i området.

Vi ligger tæt  på de mange spændende byggeopgaver i det selv nu under krisen stadig meget aktive Herning-område.

Vi er tilfredse med, at vi i dag har etableret os godt i Sdr. Felding-området, selv om vi åbnede vor Sdr. Felding-afdeling lige før krisen. Vor start i Sdr. Felding blev meget vanskelig p.g.a. krisen, men på grund af et stærkt erhvervsliv i området har vi klaret os igennem og har efterhånden også fået godt tag i privatkunderne i Sdr. Felding-området.

Tømrer- og snedkerfirmaet René Lauritsen A/S har fået en ny mand i front i Sdr.Feldingafdelingen.
Det er den 30-årige Mads Juler, der har overtaget jobbet efter Finn Lauridsen, der i flere år har stået for afdelingen i Sdr.Felding.
Efter sommerferien 2015 blev opgaven overtaget af Mads Juler, der siden sommeren 2014 har arbejdet hos Tømrer- og snedkerfirmaet René Lauritsen A/S. Mads Juler er kendt i området, idet han bor i byen.
For os er det et stort plus, at han bor i byen og er et kendt ansigt i lokalområdet.
Mads er udlært tømrer tilbage i 2006. Siden har han aftjent sin værnepligt og arbejdet et par steder rundt i landet, før han i 2014 kom til Tømrer- og snedkerfirmaet René Lauritsen A/S